Menu

Julbord & Show | The Retro Experience

Jönköping

Elite Stora Hotellet Jönköping
torsdag, 15 december 2022 kl:18:00

Vi slår upp portarna till magnifika Spegelsalen och bjuder in till årets julupplevelse. Med klassiska smaker och med flertalet moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga som serveras som en bordsserverad variant per sällskap. Förutom klassiker som sill, potatis och korv, har man adderat en rad spännande nyheter. Bland annat rådjur med löjrom, vinterkål med marconamandel, kycklinterrine med krasse och tryffel, äggroyal med forellrom och dill samt bakad morot med kumminpicklade senapsfrön.
Vi kallar det The Sharing Experience som med tillhörande dryckespaket skapar den perfekta inramningen för er julupplevelse. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan avsluta julbordet med en god ost. Eller varför inte göra både och?
Under kvällen njuter ni av Karl Martindahls show The Retro Experience som är en resa genom pop och rock n’ rollens historia. Med start i 50-talet fram till nutid. I två akter bjuds musik från Elvis, The Beatles, David Bowie, Queen och många fler storheter.
För större bokningar konta oss direkt via info.jonkoping@elite.se

Datum / Tid

torsdag, 15 december 2022 kl: 18:00

Plats

Jönköping, Elite Stora Hotellet Jönköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad